Visita x Noord Gestoord

Freshcotton3

Ik vertelde je al eerder dat Visita voor Bacardi een beetje terugkeren naar de roots is. Mijn roots liggen in het altijd chique stadsdeel Amsterdam Noord Gestoord. Een stadsdeel dat zich tegenwoordig opwerpt als begenadigd party-locatie-stadsdeel. Niet geheel ontoevallig dus dat ik zaterdag naar m’n eigen roots terugkeer om de roots van Bacardi te vieren.

Uiteraard ga ik dat samen met een aantal anderen doen. Franklin aka FS. Green bijvoorbeeld. Hij is al tijden heel erg lekker bezig. Ten eerste is hij in het bezit van een correcte persoonlijkheid, ten tweede is ie een zeer talentvol muzikant die hele harde beats voor menig rapper maakt. Ten derde, en dat is misschien nog wel het belangrijkste, begroet hij je consequent met de Fresh Prince stylo hand-boks-duim/wijsvingerknip-boks. Stukje oldschool naar de mensen toe.

F.S. is onlangs de studio ingedoken met Full Crate en Grand Jackson en daar is deze track uit voortgekomen. Interessant om te horen wat een stukje kruisbestuiving doet met hun afzonderlijke sounds. De 3 heren zullen as. zaterdag als gelegenheidstrio ‘Homemade’ hun opwachting gaan maken en daarbij de 6 tracks die ze samen hebben gemaakt live ten gehore brengen.

Andere acts die hun opwachting maken: Nederlander David Vunk en vanuit de UK Louis La Roche: Een 18-jarige kid wiens muziek een tijdje terug werd aangezien voor Daft Punk tracks. Mike Latina, TomDamienLo en Nizzle vormen het GLDJS DJ Team voor nog meer lokale input.

Laat me maar weten of je wilt komen.

// Visita // Zaterdag 15 Augustus // Undercurrent Spaces (NDSM) // Homemade (FS Green, Grand Jackson & Full Crate) // Louis La Roche (UK) // David Vunk // GLDJS DJ Team //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s