Visita x Undercurrent Spaces

P1050327

Branded parties zijn er in alle soorten en maten. We hadden het er eerder deze week al over dat een verhaal belangrijk is. Een onderschat element voor een branded party is de locatie. Het is natuurlijk altijd makkelijker om een bestaande locatie te pakken waarbij alle faciliteiten aanwezig zijn. Zeker vanuit budgettair oogpunt. Maar aan het eind van de rit onthoud je dat ene merk met dat ene feest in de Paradiso minder goed dan merk A dat locatie B had terwijl niemand
locatie B had en/of kon betalen.

Vandaar dat ik de keuze van Undercurrent Spaces als locatie voor de komende Visita alleen maar kan aanmoedigen. Undercurrent Spaces is een nieuw project van de vrienden van BLEND. Men neme 800m2 vlot. Een locatie die drijft dus. Horeca vergunning op een deel van het pand, kantoor houden in het andere deel. En klaar zijn we.

Omdat Bacardi hard gaat op de thuisfeesten stylo, zo bleek ook uit een project waar ik zelf nauw bij betrokken was, zal de locatie huiselijk gaan worden ingericht. Een beetje art deco 30ies stylo versus een hedendaags party-interieur, hier en daar afgetopt met een familieportretje van de familie Bacardi. En je weet dat als de baasjes van WINK zich op de art-direction storten dat er weer een ingrediënt voor een classic party geregeld is.

Wordt vervolgd! Mocht je nu al om zijn, drop een comment of een mail voor kaarten.

Advertisements

One response to “Visita x Undercurrent Spaces

  1. Die boot is echt n dope locatie voor party. Ben er al n keer opgeweest en is echt groot..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s