SLECHT GAAN OP DINSDAG

Afgelopen week was het weer eens de drukste dag van jaar op Schiphol. Een verschrikkelijke dag om te reizen. Niet eens zozeer vanwege de hoeveelheid mensen, maar meer vanwege de gemiddelde kwaliteit van het publiek. Je kent ze wel. Groepjes vrienden die allemaal hetzelfde shirt dragen en op de achterkant een nummer + bijnaam (Nr 6 ‘Rooie’ / Nr 9 ‘Bolle’) hebben staan. Of groepjes vriendinnen. 5 ‘Lekker gekke meiden’ die eens even ‘heel dat Kreta op stelten gaan zetten’. Kortom, de types die klappen als hun gecharterde D-Reizen vluchtje veilig geland is.

Al is bovenstaande al best wel SLECHT GAAN, het is ook wel weer een beetje makkelijk om SLECHT te GAAN op dit groepje onwetenden. Er is namelijk een groep vakantiegangers die nog veel erger zijn dan deze types en ondertussen heel hoog van de spreekwoordelijke toren blazen: De quasi-hippe Ibiza-ganger.

De quasi-hippe Ibiza-ganger (32, account manager) ging vroeger ook naar Lloret. “Maar op een gegeven moment kan dat gewoon niet meer.” Hij vindt Ibiza een fantastisch eiland maar “gaat echt niet elke dag uit.”, want “Het is los van de clubs ook zo’n waanzinnig mooi eiland.” Ibizaboy heeft met een aantal bevriende stelletjes zo’n lekkere villa gehuurd in de heuvels. Hij vindt het er heerlijk en vertoeft ook graag aan die lekkere trendy strandtenten zoals Kilómetro Cinco en natuurlijk Café del Mar, je weet wel, “die tent van die CD’s.”

Het mooiste moment van z’n vakantie maakte hij mee bij Café del Mar. De beroemde zonsondergang waarvoor iedereen een applaus geeft. “Zo bijzonder was dat.”

SLECHT GAAN OP DINSDAG!

Advertisements

3 responses to “SLECHT GAAN OP DINSDAG

  1. you’ve hit the nail right on the head buddy… dat klappen is toch wel zo fakking kansloos.

  2. Yes gewoon haten op account managers in het algemeen was ook al best tof geweest.

  3. oei laat dit maar niet aan Carlijn lezen.. She loves the Ibiza sunset and all

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s