SLECHT GAAN OP DINSDAG

Het lijkt me een verschrikkelijk bestaan om bij gebrek aan talent voor wat dan ook jezelf te moeten verlagen door te werken voor een roddelblad. Je dagen vullen door leugens te verspreiden en geruchten te voeden over, een uitzondering daar gelaten, totaal on-interessante mensen is toch niet echt iets waar je ook maar het kleinste beetje trots op mag zijn.

Vooral een van de functie-eisen: het overboord gooien van al het fatsoen dat in je donder zit, lijkt me vrij vervelend. Een mens met een normaal intellect zou hierdoor immers een stukje zelfreflectie plegen en op z’n minst gaan twijfelen of ze wel bij zo’n pauper instelling aan de slag willen.

Maar goed, bullshit is de opium van het volk, dus de bladen blijven bestaan. Reden van dit stukje is een incident dat onlangs de classy-ness van de roddelpers eens en te meer aangaf. En dat heeft alles te maken met Duitslands favoriete OTTO-model, Sylvie van der Vaart.

Sylvie kreeg onlangs de diagnose borstkanker. Best wel heel erg SLECHT GAAN dus. Ze gaf hierop een aantal interviews waarin ze aangaf er helemaal ok mee te zijn als haar haren uitvallen door de chemo. Good for her zou je zeggen. Power to the people. De redactie van het weekblad Party keek hier iets anders tegen aan en leek het wel lachen om een foto van Sylvie op de cover te knallen waarop haar haren weg-geshopt zijn.

sylvie1

Serieus, als je verzint om dit op de kkcover van een kktijdschrift te zetten, hoe kan je jezelf dan nog in de kkspiegel aankijken als je ‘s avonds thuis komt in je Almeerse kkvinex huisje.

KKSLECHT GAAN OP KKDINSDAG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s