Farm

Ergens tussen het Westerpark en Sloterdijk ontdekten we gisteren een verborgen parel. In eerste instantie leek het gewoon een heel slecht restaurant dat toevallig in een soort boerderij gehuisvest zat. Na 5 minuten begonnen we toch wel sterke vermoeden te krijgen dat het op z’n minst een sociale werkplaats moest zijn. Maar toen kwam deze gabber op skeelers om de hoek kijken.

skeelerboy

Nou beste lezer, toen was het wel vrij snel duidelijk dat het hier gewoon om een zorgboerderij voor psychiatrische patiënten ging.

Dat leverde hilarische situatie op. Bediening wiens evenwichtsorgaan niet helemaal lekker ging, bestellingen die 10 keer werden vergeten, gerechten die mislukten. Kortom, een stukje entertainment bij het eten. Het was eigenlijk een soort Palazzo, maar dan zonder irritante mensen. Bovendien was het een stuk goedkoper met een goede 7 Euro voor 3 gangen.

Maar bovenal was het gewoon fantastisch om te zien dat de medewerkers van de boederij er van genoten om je te helpen. Daarom is het best jammer dat het voortbestaan van de Boterbloem in gevaar is. Dus beter klik je hier en onderteken je de petitie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s