SLECHT GAAN OP DINSDAG

De laatste tijd ga ik, mede door de Twitter van Diddy, zeer lekker op de positiviteit. Soms is het dan ook lastig om iedere week SLECHT te GAAN OP DINSDAG. Nou mensen, deze week heb ik daar niet zo heel veel problemen mee dankzij een man die niet zo heel lekker gaat op de positiviteit: Negativ.

Wie hoor ik je denken? Voor de mensen die ‘m nog niet kennen, Negativ is een rapper uit Amsterdam. Stukje uitleg wie deze man is. Je kunt ‘m namelijk niet echt betichten van het zijn van zeer succesvol. Mede hierom lijkt hij nog steeds te twijfelen of hij nou zijn naam als derderangs rapper wilt verstevigen of furore wilt maken als Z-acteur in arthouse films zoals ‘Bolletjesblues’. Misschien is het deze twijfel die ‘m zo boos maakt. De beste man is namelijk heel erg boos omdat hij het gevoel heeft dat hem constant onrecht aangedaan wordt. Hierdoor raakt hij nog wel eens in conflictsituaties met collega-rappers verzeild. Kijk maar:

2003: disstrack naar Yukkie B.
Tsja, wat moet je daar nou van zeggen.

2005: ruzie met Brutus naar aanleiding van ‘Mijn Feestje’
In 2005 maakt Negativ met Brutus misschien wel het slechtste Nederlandstalige hiphop product aller tijden. Een paar weken na de release krijgen ze ruzie en maakt Negativ een disstrack.

2005: ruzie met THC naar aanleiding van de Brutus disstrack
In de disstrack naar Brutus krijgen behalve het broertje van Lange Frans ook onder andere de heren van THC een sneer van Negativ. Zij reageren met een disstrack terug waarna er nog wat over en weer op het internet verschijnt.

In 2006 kreeg Negativ een kindje. Voor de meeste mensen begint hiermee een nieuwe fase in hun leven. Een fase waarin ze bepaalde dingen achter zich laten. Gewoon omdat ze geen zin meer hebben in kinderachtig gedoe. Zo niet Negativ. Anno 2009 heeft hij namelijk een nieuw ding bedacht: de ‘Schijtlijst’. Een lijst met namen die ‘m ‘wat hebben aangedaan’ en er dientengevolge van langs krijgen van ‘m.

Dio was het eerste slachtoffer. Hij nam een track op met Big2, Sef Nice, Sjaak en Negativ. Toen ze de track ook daadwerkelijk voor iets gingen gebruiken maakten ze het besluit om de verse van Negativ er af te knippen. En wat doe je dan als stoere, volwassen man? Dan ga je natuurlijk iemand bedreigen met een paintball pistool.

Nu is er deel 2 van de Schijtlijst. Hier laat hij Big 2 z’n schoenen uit doen en inleveren in het kader van ‘Je moet niet zitten aan me Nikes’, om ze vervolgens in een boom op het Rembrantplein te hangen.

Dude, grow the fuck up.

SLECHT GAAN OP DINSDAG.

Advertisements

8 responses to “SLECHT GAAN OP DINSDAG

 1. héhé, eindelijk iemand die hem ook echt niet trekt, whattup met al die negativiteit man. en dan zeggen dat het met humor gedaan wordt omdat hij er altijd zo (fucking irritant) door heen lacht. het komt nog altijd neer op het feit dat hij het niet trekt dat sommige mensen wel gewaardeerd worden met wat ze doen.

 2. die schijtlijst is echt nep inderdaad..

  maar dude.. ptwitty is echt niet te doen.

 3. I agree!

 4. like jongens we moeten urbun lijken.. hm.. negativ de muur, de graffitimuur! like laten we even net iets te vaak inzoomen op zijn kk lelijke grafbek..

  Oh en Negaaar: hij trekt zijn schoenen uit omdat tie munne heeft. Nike’s aan de liter vriend! Ben wel een tikkie benieuwd wie de eindbaas zoal kan zijn, moet wel de eindbaas van Sonic overtreffen.. Maar de geruchten gaan dat hij al vast staat. Haha, wat een gozer, Maurits.

  tweet tweet @thomas: I luuuuuuuuurve Ptwitty!

 5. “Jij bent vieze orang-oetan kankeraap, geef je zweepslagen. Je bent een katoenplukker for life. “

 6. HEEL VEEL foute info heb jij zeg…

  Hij heeft NOOIT Brutus gedist. Wel lange frans en baas b maar hij heeft nooit een disstrack gemaakt naar Brutus.

 7. heeft nega ook nog vrienden in de game of?
  maar ik vind dit wel een grappig item, in elke show zet die man zichzelf goed te kaka (Y)

 8. iamDiddy–>follow–>LET’S GO PEOPLEEEEEEEE–>unfollow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s