SLECHT GAAN OP DINSDAG

Kijk, het is zo nu en dan best grappig om een grapje te maken over de minder intelligente medemens. Best wel heel grappig zelfs. Maar het kan ook iets heel zieligs hebben. Als het echt fout gaat dan krijgt het iets intens treurigs. En als het daar dan nog overheen gaat dan kom je een beetje in de buurt van het TV programma Lekker Slim.

Concept van deze, volgens RTL, ‘nieuwe humoristische quiz’ is simpel. Men neme 2 domme wijven, en 4 net iets minder domme gasten. De dames moeten vragen beantwoorden over van alles en nog wat. Vervolgens moeten de 2 teams heren raden wat de dames op deze vragen antwoorden. Doel van het spel; met z’n allen heel hard lachen om hoe dom de dames zijn. Wie van de heren de meeste vragen goed heeft, gaat ‘er met een mooi geldbedrag vandoor’.

Bridget Maasland presenteert de quiz en ik zag een tijdje terug een promotioneel interviewtje waarin ze beweerde dat de dames niet voor lul werden gezet. Ik denk dat er nog nooit iemand is geweest die zo erg gelijk heeft gehad. Het zijn namelijk niet de dames die voor lul staan. Het is Bridget zelf. Het is het publiek. En het zijn vooral de heren. Want laten we wel zijn: een zichzelf respecterend intelligent mens piekert er niet over om aan zo’n dom programma zijn of haar medewerking te verlenen.

De eerste aflevering werd dat dan ook meteen duidelijk. Mag ik U voorstellen: Jan & Juriaan oftewel Jan & Jan Modaal. De heren zijn naast zeer bedreven in het aantrekken van ontzettend lelijke, in hun ogen stylish kleren, beide leraar op een basisschool. Ze worden dus geacht om kinderen iets bij te brengen. Lijkt me dat dit fragment hun autoriteit op de school niet echt goed heeft gedaan. Laten we even kijken hoe blijkt dat ze net te bijdehand doen als je naar hun eigen intelligentieniveau kijkt.

Wat een ongelofelijke kneuzen.

SLECHT GAAN OP DINSDAG.

Advertisements

3 responses to “SLECHT GAAN OP DINSDAG

  1. fucking denigrerend programma niet normaal. ik was t laatst aan het kijken en toen was er een vraag iets zoals deze: Ging de moord op Kennedy van te voren al rond over roddels op het internet? de meisjes antwoorden natuurlijk zoals voorspeld ja. en toen antwoordde Bridget: “Ja hoor want er was internet in de jaren 70!”

    serieus toen had ik echt zin om naar Hilversum te fietsen en haar neer te knallen net zoals jfk werd neergeknald in 1963. Een beetje mensen uitlachen terwijl je zelf achterlijk bent

  2. “Stalin is toch de naam van een van de meubels van Ikea?”

  3. feasty bourka

    I love making fun of the dumb peopple. They are so stupid. I love!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s