SLECHT GAAN OP DINSDAG

Japanse televisie. Een fenomeen waar ik best wel heel erg goed op ga. 90% van de tijd verschrikkelijk flauw, maar toch ook wel grappig. Een paar jaar geleden zag ik een filmpje met onze eigen held en Big Boss Player Ernesto Hoost in de hoofdrol. Hij deed mee aan een TV show die vrij vertaald Don’t Laugh betekende.

Idee van de show: 5 Japanners en Ernesto Hoost die ontzettend domme opdrachten moeten uitvoeren en ondertussen niet te veel geluid mogen maken, aangezien ze zich zogenaamd in een bibliotheek bevinden.

Best grappig toch? Dat dachten ze bij MTV schijnbaar ook. Een tijdje terug zag ik ineens het programma ‘Fist of Zen’ voorbij komen. Nou is MTV natuurlijk al vrij lang niet echt heel erg lekker bezig qua programmering. Maar dit slaat alles. Een 1 op1 rip-off van Japanse televisie, uitgevoerd door domme Engelsen die een 0 krijgen voor amusementswaarde en een 10 voor het oproepen van extreme gevoelens van plaatsvervangende schaamte. Schoenmaker, blijf bij je leest; met dit soort dingen komen alleen Japanners weg.

SLECHT GAAN OP DINSDAG.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s