Monday Morning Challenge

Misschien is het leuk om de week te beginnen met een stukje uitdaging naar de lezer toe. Ondanks het feit dat het onderstaande persbericht het meest vermakelijke stuk tekst is dat ik in tijden heb gelezen ben ik namelijk wel op zoek naar iemand die me kan vertellen waar het over gaat.

Anyone?

v i U e r
Where you control the show!

PERSBERICHT

VIUER DJ launch, zaterdag 28 maart 2009 start 15.30 uur t/m 19 uur.

Graag willen we u uitnodiging voor de product lancering, van viUer live show op locatie.
We willen aanstaande zaterdag een dj talent, de kans geven om zich via http://www.viuer.com live te presenteren. viUer geeft iedereen namelijk de mogelijkheid, live programma’s te creëren, van elke plaats die je wilt. Door onze unieke systeem is het mogelijk door de interactieve communicatie met de dj, de kijker de richting van de muziek manoeuvreert, die het dj aan het draaien is.

Aanstaande zaterdag 28 maart vanaf 15.30 uur tot en met 19 uur, lanceren we VIUER DJ in de Hotel Arena, s-Gravesandestraat 51. Hotel Arena is uniek. De combinatie van hotel, het bekende restaurant en één van de populairste nachtclubs in Amsterdam, trekt zowel stadsmensen als internationale reizigers. Deze combinatie maakt Hotel Arena een toegankelijke omgeving waar het bruist van inspiratie!
http://www.hotelarena.nl
viUer is een live interactieve kanaal waar je veel mee kan doen. Met viUer binnen je community kunnen leden thuis en eigenlijk overal waar ze willen, hun eigen programma’s maken en live uitzenden. Tevens staan ze volledig in verbinding met de kijker via sms, IM of de telefoon. Op deze manier kan je als kijker vragen stellen, stemmen, het programma een draai geven of gewoon je reactie geven. Zo creëer je een grotere vorm van user engagement binnen je community.

Om het goede voorbeeld te geven zal viUer natuurlijk ook zelf programma’s produceren en zorgen voor een goede mix tussen onze en de user-generated programma’s. viUer zal het community gebruiken als bron voor ideeën, presentatoren en feedback.
viUer heeft namelijk een systeem ontwikkeld waarbij wij verscheidene uitzend media, zoals onze wireless streaming packs, webcams bij mensen thuis en de camera’s in onze studio in een dual live kanaal kunnen samen laten komen.

Indien je geïnteresseerd om aanwezig te zijn bij de lancering, moet je gastenlijst doorgeven naar info@viuer.com t.a.v. viuer dj lancering. We moeten je gastenlijst uiterlijk zaterdag 28 maart 12 uur binnen hebben.

viUer.com
Amstelveense weg 27-III
1054MC, Amsterdam, the Netherlands
info@viuer.com 0031616614304

Advertisements

4 responses to “Monday Morning Challenge

  1. bijna net zo omslachtig als tony player

  2. Wel een goeie naam.

  3. geef de man een gastblog!

  4. “een stukje uitdaging naar de lezer toe”

    ik neem aan dat dit ook sarcasme is..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s