Gouden Loeki

goudenloeki

Ik zag deze via Miss Sarah Hagens. Creatief genie zit werkloos thuis en zet een advertentie waarin hij bureaus een Gouden Loeki in het vooruitzicht stelt als ze met hem besluiten te gaan werken.

Hij wilt zelfs wel alvast een tipje van de sluier oplichten en je een kijkje geven in z’n geniale brein. Als case neemt hij de altijd moeilijke account van een verzekeringsmaatschappij. Want ja, hoe laat je zo’n niet sexy product toch sexy overkomen? Nou hij weet het wel hoor:

“……diverse bekende locaties in nederland ( bruggen/ gebouwen etc) combineren van extreem sports (skydrive/ bungy/ parachute springen/ crossmotor/ skaten) afsluiting met parachute springer vanaf andere bekende locatie en logo op parachute. tevens opnemen van een underdog tegen een ex bekende boxer…met een slag zin: met het slogan van: voor uw plezier, samen zorgeloos….”

Ai das stom van ‘m denk je misschien, niet meteen al je kaarten op tafel gooien! Maar dat maakt helemaal niet uit joh, want “deze kon geen kwaad om te delen, want heb honderden in gedachten met 4d inzicht dat ik vroeg of laat in beeld zal brengen”.

Classic gast die Kenan.Tekstueel wondertje ook.
—————————————————————–
U heeft een reclame bureau/ bedrijf en wilt GOUDEN LOEKI???

U heeft een reclamebureau en wilt GOUDEN LOEKI???

Ik heb juiste ideen/ scripts voor elk firma en product als het gaat om commercials.

Behalen van nominaties zijn voor mij echter geen probleem, want als ik persoonlijk de genomineerde bekijk ben ik ervan overtuigd dat mijn inzicht ook huidige reclame makers zal beinvloeden.

Want script kan je schrijven maar voor een verhaal heb je meer nodig dan alleen diploma.

Want creaviteit kan je niet leren, of je bent het of niet.

voor een verzekering bedrijf bijvoorbeeld: diverse bekende locaties in nederland ( bruggen/ gebouwen etc) combineren van extreem sports (skydrive/ bungy/ parachute springen/ crossmotor/ skaten) afsluiting met parachute springer vanaf andere bekende locatie en logo op parachute. tevens opnemen van een underdog tegen een ex bekende boxer…met een slag zin: met het slogan van: voor uw plezier, samen zorgeloos..

(deze kon geen kwaad om te delen, want heb honderden in gedachten met 4d inzicht dat ik vroeg of laat in beeld zal brengen)

Hierbij ben ik opzoek naar een juiste reclamebureau zonder eigendunk dat bereid is in een samenwerking. Tevens juiste persoon met ervaring voor samenwerking voor het starten van onze eigen reclamebureau. Tevens bedrijven die een goede en doeltreffende commercial script willen zijn van harte welkom.

Waarom een commercial van eigen niet in beeld brengen als je zo zelf verzekerd zijn zult u zich wellicht afvragen?

Het is zo dat zend tijden eenmaal prijzig zijn en vooral als een eventuele starter in branche en daarbij komt nogeens dat bedrijven eerste instantie voorkeur geven aan geselecteerde reclamebureaus, waardoor aanlooptijd tot netwerken eenmaal veel tijd zal nemen.

Heeft u vragen, tips noch suggesties bent u van harte welkom.

Met vriendelijke groet

Kenan

Advertisements

One response to “Gouden Loeki

  1. ja wat een classic deze

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s