SLECHT GAAN OP DINSDAG

copyshop

Voor m’n werk kom ik nog wel eens in een copyshop. Je weet wel. Zo’n smakeloos ingerichte ruimte waar je dingen lelijk kan laten uitprinten voor een veel te hoge prijs. Maar ja, in deze economische tijden is er niet altijd budget om iets te laten drukken dus je kan niet om ze heen.

Ik weet niet hoe het komt, maar naast het feit dat de medewerkers van een copyshop altijd een zeer groot talent hebben voor het uitkiezen van de meest smakeloze kleding en het begrip lichaamsverzorging zelden hoog in het vaadel hebben staan, zijn ze over het algemeen NOT behulpzaam aka KKirritant. Een vrij bizarre eigenschap voor medewerkers van bedrijven die volgens de Kamer van Koophandel vallen onder de kop dienstverlening.

Wellicht is het hun frustratie dat ze niet bij een echte drukkerij werken? Of misschien heeft het er mee te maken dat de job van copyshop-medewerker überhaupt een redelijk tot zeer medium baan is?

Het leek mij in ieder geval hoog tijd om mezelf in deze SLECHT GAAN OP DINSDAG een aantal tips te geven die ik kan nalezen als ik de copyshop weer eens nodig heb:

-Kom niet aan met deadlines. Die bestaan niet in de ogen van de copyshop medewerker.
-Als je in de rij staat en de laatste persoon die voor je stond is geholpen en loopt weg, ga er dan NOOIT van uit dat je op dat moment ook aan de beurt bent. De copyshop medewerker heeft altijd nog wat nutteloze dingen te doen voordat hij je te woord staat.
-Neem cash mee want de meest domme klusjes zijn altijd veel duurder dan je denkt.
-Hou gepaste afstand in verband met lichaams-odeur

En dan de laatste, de tip van de dag, die ik uit eigen ervaring weet maar graag met jullie deel:

-Zeg nooit tegen de copyshop medewerker dat ie een pauper is die beter een Melkert baan kan gaan zoeken waarin ie geen verbaal contact heeft met mensen.

Dat helpt niet bij de volgende keer dat je komt.

SLECHT GAAN.

Advertisements

2 responses to “SLECHT GAAN OP DINSDAG

  1. dude het zijn altijd vreemde vogels ja.. al was ik laatst op de weteringschans en afgezien van het feit dat het qua het uiterlijk en de lichaamsgeur geheel overeen komen met alle andere heb ik daar wel een hele goede service ondervonden

  2. hahahaha, gaat ie DAT zeggen

    lekker bezig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s