Budt

daanpaulvic

Als je ze kent ken je ze als dat ‘altijd vrolijke en gezellige’ groepje jong volwassen mannen, dat altijd in is voor een drankje en het experiment niet schuwt om via hele coole filmpjes hun feestjes te promoten. Als je ze niet kent ken je ze als die tyfusmongolen die altijd en overal lopen te schreeuwen.

Op het moment zijn ze bezig met de voorbereidingen van een commercial die ze gaan schieten voor het drankje Budt. Volgens de heren is dit drankje “de sleutel tot lekker gaan”.

Maar……voor deze commercial hebben ze jullie hulp nodig. Check onderstaande en help them out!

De `Live at the BBQ, Paul Geusebroek en Menno Mans joint venture’ draait de officiele campagne van `Budt`, het inmiddels alom bekende drankje dat de sleutel is tot lekker gaan…

Nu zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen met deze productie door mee te spelen in de `Budt` reclame. Aangezien het een high end club moet voorstellen begrijpen jullie knappe mensen wel dat we zoveel mogelijk van jullie nodig hebben. Dus als je ons kan/wil helpen neem dan je zus, zusje, neef  en goede vrienden mee, das voor jezelf ook gezellig… Er is Budt,coca-cola een lekkere lunch en uiteraard een plekje op de gastenlijst. De shoot zal plaatsvinden op vrijdag 6 Februari (overdag).

Live at the BBQ, Paul Geusebroek, Menno Mans en de Filmacadie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s